مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1399 ساعت 16:052020-11-11سياسي

سرنوشت حذف یک عوارضی/ 10 سال مطالبه روی زمین مانده مردم


حذف عوارضی دوم اتوبان تهران ساوه مطالبه ده ساله مردم است که در در پیچ و خم تصمیم های مسؤولان مربوطه دست به دست می شود، اما مشکل همچنان باقی است.

- خبرگزاری فارس از رباط کریم:  عوارضی دوم اتوبان تهران ساوه به دلیل نارضایتی شدید مردم حذف خواهد شد.

این خبری بود که در روز 12 مهر سال 1391 از قول ابراهیم نکو نماینده نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس نهم روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت.

مطالبه ده ساله مردم همچنان در پیچ و خم تصمیم های مسؤولان مربوطه دست به دست می شود، اما مشکل همچنان باقی است.

چندی پیش خبرنگار فارس با حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس گفت وگو کرد و از مطالبه مردم و وعده های مسؤولان در خصوص جمع آوری عوارضی سوأل کرد که اظهار کرد: پرداخت عوارض در این اتوبان برای مردم شهرستان خصوصاً پرند ظلم به اهالی این منطقه است و ما پیگیر موضوع هستیم.

وی با ناعادلانه خواندن عوارضی این اتوبان گفت: در این خصوص با معاون وزیر راه و شهرسازی صحبت کرده ایم که از اول آبان 99 گرفتن عواض متوقف شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی از مردم به خاطر عملی نشدن وعده حذف عوارضی عذرخواهی می کند.

اما اول آبان رسید ولی عوارض همچنان دریافت می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرنوشت حذف یک عوارضی/ 10 سال مطالبه روی زمین مانده مردم

سرنوشت حذف یک عوارضی/ 10 سال مطالبه روی زمین مانده مردم