مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1399 ساعت 12:002020-11-11بين الملل

نقش گروه های تروریستی در کولبر شدن جوانان


حتما نیروهای مرزی ممکن است به اشتباه کولبری را هدف قرار دهند؛ اما هرکس که کوله ای و باری بر دوش داشت و لباس کردی پوشیده بود و مورد اصابت گلوله قرار گرفت، - کولبر نیست! به گزارش خبرگزاری مهر ، ایسکانیوز نوشت: مساله تلخ کولبری و سوخت بری و انواع ترددهای مرزی در ایران که نشان از متوازن نبودن فرایند توسعه و نوعی مرکز محوری در تقسیم ثروت کشورهای دارد، همواره در دستور کار نهادهای دولتی، حقوق بشری و رسانه ها و نخبگان بوده است.

هر بار با مرگ تلخ یکی از کولبران در مناطق مرزی کردنشین غرب و شمالغرب ایران، رسانه ها و مقامات مسئول در کشور در سطوح و ابعاد مختلف، اظهار تأسف می کنند، رسانه ها به سراغ دلایل این پدیده تلخ می روند و مدتی خبر مرگ کولبران و قول مقامات برای حل این مساله، افکار عمومی را درگیرخود کرده و سپس فراموش می شود تا فاجعه بعدی رخ دهد و این چرخه باطل، هنوز به حل مساله به طور ریشه ای منجر نشده است.

به عنوان مثال رسانه ها، افکار عمومی و مقامات دیگر در مورد فرهاد و آزاد خسروی، اظهار نظر و گزارش منتشر نمی کنند؛ کولبرانی که در سرما یخ زدند و قربانی شدند.

اکنون نیز در دوران همه گیری کرونا و بسته بودن مرزها، وضعیت مالی کولبران، بدتر از گذشته شده و آنها به سختی امرار معاش می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش گروه های تروریستی در کولبر شدن جوانان

نقش گروه های تروریستی در کولبر شدن جوانان