مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1399 ساعت 19:002020-11-10بين الملل

توصیه های حقوق بشری نماینده ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو به آمریکا


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو روز گذشته (دوشنبه 19 آبان 1399) و در جلسه بررسی دوره ای وضعیت حقوق بشر در آمریکا در خلال نشست شورای حقوق بشر، - نماینده دائم ایران در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو در توصیه هایی به دولت آمریکا خواستار توقف همدستی در ارتکاب جنایات جنگی در یمن و فلسطین، پایان دادن به نژادپرستی، توقف تحریم های غیرقانونی و همکاری با دیوان بین المللی کیفری شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل بقایی هامانه سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو روز گذشته (دوشنبه 19 آبان 1399) و در جلسه بررسی دوره ای وضعیت حقوق بشر در آمریکا در خلال نشست شورای حقوق بشر، 10 توصیه را به دولتمردان آمریکایی مطرح کرد.

1- پایان دادن به نژادپرستی گسترده و سیستماتیک علیه رنگین پوستان به ویژه سیاه پوستان آن کشور 2- توقف قتل و کشتار های خودسرانه در اقصی نقاط جهان به خصوص توسط پهپاد ها 3- مجازات آمران و عاملان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان وی 4- توقف اقدامات یکجانبه و تحریم غیرقانونی علیه سایر کشورها، زیرا موجب نقض گسترده حقوق بشر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های حقوق بشری نماینده ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو به آمریکا

توصیه های حقوق بشری نماینده ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو به آمریکا