موضوعات داغ: - انتخاب رشته كنكور - انتخاب رشته - ساماندهي نيروهاي شركتي - فوتبال ايران - وزير آموزش و پرورش - نقل و انتقالات فوتبال ايران - رژيم صهيونيستي - وينچنزو مونتلا - نيروهاي شركتي - وام فرزندآوري - چهارديوار - عيدانه - اسامي محرومان ليگ برتر - امير مرادي - كاراته نونهالان - عليرضا داوودنژاد - محمد رضا دشتي اردكاني - موسسه صلح زيبا - مسابقه مجازي كتاب خواني - آاس رم و كالياري - دانشگاه جامع علمي كاربردي - عمليات كربلاي 5 - معاون توسعه ورزش قهرماني

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آبان 1399 ساعت 08:502020-11-09سياسي

فناوران عطر سازی ایران به فرانسه می روند


معاونت علمی و فناوری اعلام کرد که شرکتهای فناوری تولید عطر با گیاهان دارویی به نمایشگاهی در فرانسه می روند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری،با توجه به اهمیت تبادلات علمی میان فعالان فناور حوزه های مختلف کشور با دیگر کشورهای فعال در این حوزه ها با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گروهی از فعالان فناور، دانشگاهیان و فعالان تجاری حوزه گیاهان دارویی و معطر به کشور فرانسه اعزام می شوند.

فرانسه یکی از کشورهای پیشرو در حوزه عطرسازی محسوب می شود و کشور ما نیز از ذخایر بسیار غنی در زمینه گیاهان معطر و دارویی، مورد استفاده در صنعت عطرسازی و لوازم آرایشی و بهداشتی، برخوردار است.

برای جلوگیری از خام فروشی و توسعه صنایع جدید و فرآوری گیاهان دارویی و اسانس گیری، آشنایی با فناوری های مدرن و به روز دنیا امری ضروری است.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش کرده است تا مبادلات علمی و صنعتی میان فعالان کشور را دیگر کشورها از جمله فرانسه را، مورد حمایت قرار دهد.

در این راستا، همزمان با نمایشگاه مواد اولیه عطرسازی simppar در فرانسه، هیئتی تجاری و فناور به این کشور، اعزام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فناوران عطر سازی ایران به فرانسه می روند

فناوران عطر سازی ایران به فرانسه می روند