مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آبان 1399 ساعت 04:002020-11-09سياسي

توصیه اولین بانوی ستاره شناس ایران به نسل جوان


رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ریاضیات و فیزیک و نجوم را از حوزه های علمی دانست که زیر ساخت فکری جامعه را می سازند، گفت: دکتر طریان به کشور خود تعلق خاطر داشت و دانش را در سرزمین مادری خود توسعه داد و این رویکردی است که ما بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

- رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ریاضیات و فیزیک و نجوم را از حوزه های علمی دانست که زیر ساخت فکری جامعه را می سازند، گفت: دکتر طریان به کشور خود تعلق خاطر داشت و دانش را در سرزمین مادری خود توسعه داد و این رویکردی است که ما بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

به گزارش ایسنا دکتر اشرف بروجردی در همایش ملی مجازی نکوداشت یکصدمین سال تولد دکتر آلنوش طریان مادر نجوم و بانوی اختر فیزیک ایران با اشاره به برگزاری این مراسم نکوداشت در سال جاری همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، افزود: یکی از وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران شناسایی گنجینه های علمی و معرفی آنها به جامعه است تا نسل جوان با شناسایی آنها از این گنجینه ها بهره مند شوند.

وی دکتر آلنوش طریان را یکی از پیشتازان و پیشکسوتان و اولین زن ایرانی دانست که در حوزه اختر فیزیک و ستاره شناسی مشغول به تحصیل و تحقیق شد، اظهار کرد: وی استاد دانشگاه تهران و یکی از دعدغه هایش تربیت نسلی برای آین


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توصیه اولین بانوی ستاره شناس ایران به نسل جوان

توصیه اولین بانوی ستاره شناس ایران به نسل جوان