مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1399 ساعت 17:152020-11-08سياسي

به هیچ یک از نامزدهای انتخابات آمریکا تبریک نمی گوییم


رییس جمهور مکزیک در واکنش به تحولات جاری درباره نتیجه انتخابات سوم نوامبر 2020 در آمریکا اعلام کرد: به هیچ یک از نامزدهای انتخابات آمریکا تبریک نمی گوییم.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور (Andres Manuel Lopez Oador) رییس جمهور مکزیک در واکنش به تحولات جاری در خصوص نتیجه انتخابات سوم نوامبر 2020 در آمریکا اعلام کرد که فعلا قصد تبریک گفتن به منتخب دموکرات ها (بر اساس اعلام رسانه های امریکا) را ندارد.

رییس جمهور مکزیک در این خصوص اعلام کرد: قصد داریم تا زمان حل مسائل حقوقی در مورد انتخابات آمریکا، منتظر بمانیم.

نمی توانم به هیچ کدام از نامزدها تبریک بگویم.

می خواهم تا زمان پایان فرایند انتخابات منتظر بمانم.

به گزارش گاردین، برخی از مقامات مکزیک در این خصوص اعلام کردند که اتخاذ چنین تصمیمی از آن رو است که مبادا ترامپ در حالیکه هنوز کاخ سفید را تَرک نکرده است، عصبانی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به هیچ یک از نامزدهای انتخابات آمریکا تبریک نمی گوییم

به هیچ یک از نامزدهای انتخابات آمریکا تبریک نمی گوییم