مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1399 ساعت 01:252020-11-07پزشكي

خطر ابتلا به کووید 19 در بیماران مبتلا به روماتیسم کمتر است


مطالعه محققان نشان می دهد احتمال ابتلا به بیماری کووید19 در افراد مبتلا به بیماری های روماتیسمی کمتر است و در صورت ابتلا، از نوع خفیف خواهد بود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، همچنین محققان دریافتند مرگ و میر در بین بیماران روماتیسمی در صورت ابتلاء به کووید 19 بسیار کم است.

بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری روماتیسمی با داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی تحت درمان قرار می گیرند که آنها را مستعد ابتلاء به عفونت می کند.

اما با شروع پاندمی کروناویروس معلوم نبود که وضعیت این گروه از افراد در ابتلاء به کووید 19 چگونه بود.

برخی مطلعات نشان می دهند که داروهای مربوط به بیماران آرتروزی می تواند تأثیر حفاظتی داشته باشد.

به همین خاطر محققان به بررسی این موضوع پرداختند.

آکیل سود ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تکزاس، در این باره می گوید: ما در مطالعه خود به بررسی این موضوع پرداختیم که چقدر بیماران روماتیسمی در صورت ابتلاء به کووید 19 آسیب پذیر هستند.

محققان اطلاعات دموگرافیک و استفاده بیماران از درمان های هدفمند با مهارکننده های Janus kinase را استخراج کردند.

سپس پیامدهای ناشی از کووید 19 را اندازه گیری کردند: بستری شدن در بیمارستان، بستری شدن در ICU و مرگ.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خطر ابتلا به کووید 19 در بیماران مبتلا به روماتیسم کمتر است

خطر ابتلا به کووید 19 در بیماران مبتلا به روماتیسم کمتر است