مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1399 ساعت 05:252020-11-07اقتصادي

حذف مواد زائد و افزایش راندمان برج های خنک کننده پالایشگاه ها با سامانه نانویی بومی


پتروشیمی مبین با استفاده از سامانه گندزدایی مبتنی بر نانو فناوری یکی از شرکت های دانش بنیان موفق به حذف مواد زائد از آب برج خنک کننده ها شد؛ - پتروشیمی مبین با استفاده از سامانه گندزدایی مبتنی بر نانو فناوری یکی از شرکت های دانش بنیان موفق به حذف مواد زائد از آب برج خنک کننده ها شد؛ این فناوری موجب افزایش بازدهی برج های خنک کننده پتروشیمی ها می شود.

به گزارش ایسنا، الکترولیز آب دریا به دلایل مختلفی مانند تولید هیدروژن یا استخراج سدیم هیپوکلریت انجام می شود.

از هیدروژن حاصل از الکترولیز آب دریا در کاربردهای مختلفی همچون سلول های سوختی استفاده می شود که می توانند انرژی و برق مصرفی مناطق مختلف را تامین کنند.

استفاده از هیپوکلریت تولیدی از الکترولیز آب دریا نیز در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی موجب کاهش مشکلات ناشی از رسوب و خوردگی در قطعات و لوله های این صنایع می شود.

در فرایند الکترولیز از یک جریان الکتریکی مستقیم و دو الکترود استفاده می شود و در این فرایند منبع جریان الکتریکی با جریان مستقیم به دو الکترود موجود در آب متصل می شود و آب تجزیه شده و گاز هیدروژن در کاتد و گاز اکسیژن در آند تولید می شوند.

به منظور الکترولیز آب دریا می توان از الکترودهای از جنس اکسیدهای فلزی مختلط (MMO) استفاده کرد که معمولا نرخ سایش پایینی دارند و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف مواد زائد و افزایش راندمان برج های خنک کننده پالایشگاه ها با سامانه نانویی بومی

حذف مواد زائد و افزایش راندمان برج های خنک کننده پالایشگاه ها با سامانه نانویی بومی