مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آبان 1399 ساعت 07:302020-11-06ورزشي

گزینه سرمربی گری تیم ملی والیبال به کرونا مبتلا شد


گزینه هدایت تیم ملی والیبال ایران گفت: تیم ملی ایران می تواند با استفاده از بازیکنان بسیار جنگنده و پخته خود، یک مدعی به حساب بیاید.

- ، اعضای کمیته فنی و اتاق فکر انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال، روز یکشنبه در سومین نشست خود با اکثریت آرا ولادیمیر آلکنو و دانیل کاستلانی را برای هدایت تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت های سال 2021 و بازی های المپیک توکیو انتخاب کردند.

تسنیم نوشت؛ دانیل کاستلانی، مربی باسابقه آرژانتینی درباره مسائل مختلف صحبت کرد.

شرایط کرونا در لهستان چطور است و چه سختی هایی در این اوضاع دارید؟ قاره اروپا و لهستان با موج دوم کرونا درگیر هستند.

نتیجه آزمایش کرونای من و همه اعضای تیم در چند روز گذشته مثبت بود و به همین خاطر 10 روز قرنطینه شدیم.

با بهبود شرایط من و بازیکنان، تمرینات را از سر گرفتیم.

تیم اولشتین در حال حاضر 2 پیروزی و 4 شکست در لیگ برتر والیبال لهستان دارد.

انتظار چنین نتیجه ای داشتید و راضی هستید؟ تیم ما بسیار جوان است و همه ما باید با شرایط مالی باشگاه در فصل جدید عادت کنیم و کنار بیاییم.

بازیکنان ما در شروع لیگ، خیلی نامنظم بازی می کردند ولی در آخرین بازی، پیشرفت محسوسی در عملکرد آنها دیده می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گزینه سرمربی گری تیم ملی والیبال به کرونا مبتلا شد

گزینه سرمربی گری تیم ملی والیبال به کرونا مبتلا شد