مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1399 ساعت 05:402020-11-04اقتصادي

نرخ گوجه فرنگی و پیاز ارزان می شود


ییس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار گفت: با ازدیاد عرضه گوجه فرنگی و پیاز طی هفته آینده، قیمت این محصولات ارزان می شود.

- جی پلاس ، مصطفی دارایی نژاد رییس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار با اشاره به دلایل گرانی پیاز در بازار اظهار کرد: کشاورزان به سبب ترس از بارندگی به سرعت اقدام به برداشت و انباشت پیاز در انبار ها کرده اند که در نهایت کمبود عرضه، قیمت پیاز در بازار را افزایش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ او از کاهش یک هزار تومانی قیمت پیاز در میدان خبر داد و گفت: نرخ هر کیلو پیاز از 6 هزار تومان به 5 هزار تومان در میدان کاهش یافت، پیش بینی می شود که برای هفته آینده مجدد 2 هزار تومان دیگر پیاز ارزان شود چرا که کشاورزان مجبورند انبار ها را باز کنند.

دارایی نژاد با اشاره به دلایل گرانی گوجه فرنگی در بازار بیان کرد: از 20 تا 23 مهر، سرمای شدیدی در شیراز و تاکستان داشتیم که همین امر منجر به یخ زدگی گوجه فرنگی ها روی بوته شد، به طوری که 200 کانتینری که برای صادرات به عراق رفته بودند، برگشت خوردند و از طرفی این گوجه های یخ زده برای کارخانه ها هم قابل قبول نیستند و تمامی این عوامل منجر به افزایش قیمت در بازار شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نرخ گوجه فرنگی و پیاز ارزان می شود

نرخ گوجه فرنگی و پیاز ارزان می شود