مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 آبان 1399 ساعت 10:502020-11-03حوادث

زلزله 4.1 ریشتری در دشتستان /آثار تاریخی آسیبی ندیده است


در پی وقوع زلزله ای به بزرگی 4.

1 ریشتری در منطقه تنگ ارم دشتستان معاون میراث فرهنگی بوشهر از عدم آسیب به آثار تاریخی خبر داد.

- معاون میراث فرهنگی استان بوشهر گفت: زلزله بامداد دیشبب آسیبی به آثار تاریخی شهرستان دشتستان وارد نکرده است.

نصرالله ابراهیمی امروز سه شنبه 13 آبان 99 گفت: زمین لرزه ای بامداد امروز، در بخش ارم شهرستان دشتستان رخ داد که با بررسی های اولیه مشخص شد آسیبی به آثار تاریخی این بخش وارد نشده است.

وی افزود: این زمین لرزه به بزرگی 4.

1 ریشتر در ساعت3:41 دقیقه بامداد اتفاق افتاد و بنا به شرایط جغرافیایی منطقه که احتمال آسیب آثار وجود داشت، کارشناسان فنی این معاونت بررسی های میدانی را با حضور در محل انجام دادند.

معاون میراث فرهنگی بوشهر یادآور شد: دو اثر تاریخی “گور دختر” و “کوشک اردشیر” در روستای بزپر بخش ارم دشتستان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده اند و بنا به قدمت بالای تاریخی، از آثار ارزشمند و با اهمیت استان محسوب می شوند.

ابراهیمی در پایان گفت: در سال های گذشته کار استحکام بخشی اولیه این دو اثر انجام شده است و در آینده نزدیک با تعیین حریم کوشک اردشیر، حفاظت و حراست قانونی از این اثر بهتر انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زلزله 4.1 ریشتری در دشتستان /آثار تاریخی آسیبی ندیده است

زلزله 4.1 ریشتری در دشتستان /آثار تاریخی آسیبی ندیده است