مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آبان 1399 ساعت 06:152020-11-01اقتصادي

کاهش قیمت پالایش یکم به روایت آمار/ ضرر 6 هزار میلیاردی اختلاف دو وزیر به دولت


قیمت صندوق دارا دوم یا پالایش یکم پس از حواشی بسیاری که برای بازار سرمایه ایجاد کرد، این روزها بسیار پایین تر از آن چیزی است که به مردم فروخته شده است.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، صندوق دارا دوم یا پالایش یکم که در ماه های گذشته اتفاقات بسیاری برای اهالی بازار سرمایه به همراه داشته است، این روزها دوباره بر سر زبان افتاده است.

صندوق دارا دوم که قرار بود مردادماه سال جاری عرضه شود، پس از علنی شدن اختلاف وزاری اقتصاد و نفت در این زمینه، بازار سرمایه را به یک چالش جدی وارد کرد.

این اختلاف در آن زمان منجر به منتفی شدن عرضه این سهم شد.

برخی کارشناسان جرقه ورود بورس به فاز اصلاح را برملا شدن این اختلاف و ایجاد بی اعتمادی به بازار می دانند.

این صندوق که متشکل از 4 نماد پالایشگاهی شتران، شبریز، شپنا و شبندر می باشد، بعد از گذشت 40 روز از زمان واگذاری هنوز قابل معامله نیستند و به نظر می رسد که تا پایان آبان ماه نیز امکان خرید و فروش این نماد فراهم نشود.

طبق مصوبه سازمان خصوصی سازی و سپس تصویب در هیئت دولت، مقرر گردید نماد دارا دوم یا پالایش یکم با 30 درصد تخفیف متناسب با قیمت روز این 4 سهام پالایشگاهی عرضه شود.

  قیمت ها در روز 4 شهریور پس از اصلاح دو هفته ای از زمان ریزش بازار نشان می دهد، دولت می توانست هر واحد پالایش یکم ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش قیمت پالایش یکم به روایت آمار/ ضرر 6 هزار میلیاردی اختلاف دو وزیر به دولت

کاهش قیمت پالایش یکم به روایت آمار/ ضرر 6 هزار میلیاردی اختلاف دو وزیر به دولت