مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آبان 1399 ساعت 06:102020-11-01فرهنگي

ادای احترام 2 مأمور 007 به شان کانری/ بزرگ ترین باند رفت


پیرس برازنان با انتشار خبر درگذشت شان کانری به وی ادای احترام کرد و وی را بزرگ ترین جیمز باند خواند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، در حالی که درگذشت شان کانری بازیگر سرشناس سینما با موجی از ابراز تاسف ها در شبکه های اجتماعی روبه رو شد و چهره های سرشناس سینما به وی ادای احترام کردند، پیرس برازنان در اینستاگرام به یاد وی نوشت: سر شان کانری، تو بزرگ ترین جیمز باند من بودی؛ چه وقتی یک پسر بچه بودم و چه وقتی یک مرد و خودم جیمز باند شدم.

شما سایه ای مداوم از شکوه سینمایی بر همه جا می افکندید که برای همیشه باقی خواهد ماند.

برازنان با انتشار تصویری سیاه و سفید از این بازیگر فقید که روز پیش در خواب درگذشت افزود: شما راه را برای همه ما که قدم های نمادین شما را دنبال می کردند باز کردید.

همان طور که ما با برداشت های خودمان از این نقش پیش می رفتیم، هر یک به نوبه خود به شما با احترام و تحسین نگاه می کردیم.

جیمز باند متاخر کانری گفت: از هر نظر مقتدر بودی؛ چه به عنوان بازیگر و چه به عنوان یک انسان و تا آخر زمان نیز همین گونه باقی خواهی ماند.

همه دنیا دوستت داشتند و دلتنگت خواهند شد.

خدا بیامرزدت.

اکنون بیارام و در آرامش باش.

پیرس برازنان پنجمین بازیگری بود که نقش جیمز باند را ایفا کرد و در چهار فیلم از فیلم های این مجموعه از سال 1995 تا 20


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادای احترام 2 مأمور 007 به شان کانری/ بزرگ ترین باند رفت

ادای احترام 2 مأمور 007 به شان کانری/ بزرگ ترین باند رفت