مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1399 ساعت 04:452020-10-27اجتماعي

شوری آب های زیر زمینی دشت کاشمر دو برابر شده است


عضو شورای پژوهش و فناوری اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در کمتر از دو دهه اخیر متوسط شوری آب‎های زیرزمینی در مناطق شرقی دشت کاشمر دو برابر شده است.

- هادی معماریان در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد: متوسط شوری دشت درونه بردسکن از هفت هزار و 500 واحد در سال 88 به حدود 9 هزار واحد در سال 98 رسیده است، همچنین نواحی حاشیه کویر بردسکن و درونه با فاصله از حاشیه ارتفاعات، رسوبات آبرفتی به تدریج دانه ریزتر شده و سرعت حرکت آب زیرزمینی کاهش یافته است.

وی ادامه داد: شهرستان کاشمر جزء خرده مالک ترین کشاورزی ها در سطح کشور محسوب می شود که علاوه بر این از معضلات دیگری نظیر مکانیزه نبودن، آبیاری سنتی، بهینه نبودن الگوی کشت، تغییر کاربری، کاهش حاصلخیزی و فرسایش خاک، کمبود منابع آب و بیلان منفی سفره های آب زیرزمینی، شوری پیش رونده منابع آب، عدم توسعه کشت گلخانه ای، آسیب پذیری زیاد در برابر آفات و بیماری ها و تغییر اقلیم و خشکسالی رنج فراوان می برد.

کاشمر نیازمند کشاورزی حفاظتی معماریان با بیان اینکه کاشمر نیازمند کشاورزی حفاظتی است، اظهار کرد: منطقه کاشمر، خلیل آباد و بردسکن در محدوده اقلیمی خشک و فراخشک کشور قرار گرفته که میزان بالای تبخیر در آن یکی از محدودیت های توسعه کشاورزی منطقه محسوب می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شوری آب های زیر زمینی دشت کاشمر دو برابر شده است

شوری آب های زیر زمینی دشت کاشمر دو برابر شده است