مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1399 ساعت 15:052020-10-24اقتصادي

صادرات بیش از 3 هزار و 400 تن فرآورده خام دامی در 6 ماه


رییس اداره دامپزشکی رباط کریم از صادرات بیش از 3 هزار و 400 تن پا و پنجه مرغ منجمد، تخم مرغ خوراکی و ماهی زینتی به عراق و هنگ کنگ در شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از رباط کریم، حمید عزیزی رییس اداره دامپزشکی رباط کریم پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تأثیر افزایش صادرات بر رشد تولید و اشتغال اظهار کرد: صادرات، خود به عنوان یک عامل مهم و تأثیرگذار در تولید و اشتغال در شهرستان به شمار می آید.

وی در خصوص صادرات محصولات در رباط کریم گفت: در 6 ماهه نخست سال بیش از 2 میلیون 675 هزار کیلوگرم پا و پنجه مرغ منجمد، بیش از 700 و 71 هزار کیلوگرم تخم مرغ خوراکی و بیش از 7 هزار قطعه ماهی زینتی از شهرستان رباط کریم به مقصد عراق و هنگ کنگ صادر شده است.

رییس اداره دامپزشکی رباط کریم ادامه داد: محموله های صادراتی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی رباط کریم بازدید و اقدامات بهداشتی لازم انجام می گیرد.

عزیزی در پایان خاطرنشان کرد: امید است در سال جاری با همکاری و هماهنگی سایر دستگاه ها و تسهیل در امر سرمایه گذاری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی برای تحقق شعار سال که جهش تولید است، گام های ارزنده ای بتوانیم برداریم.

انتهای پیام/س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات بیش از 3 هزار و 400 تن فرآورده خام دامی در 6 ماه

صادرات بیش از 3 هزار و 400 تن فرآورده خام دامی در 6 ماه