مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1399 ساعت 09:352020-10-23بين الملل

چرا پرچم آذربایجان روی پل خدا آفرین بالا رفت؟


از یک سو، فیلم سرباز با ادای احترام اعلام می کند «جناب رییس جمهو اراضی پل خدا آفرین از اشغال آزاد شد و در حال حاضر پرچم آذربایجان در حال اهتزار است» اما از سوی دیگر حرف و حدیث ها به واسطه نداشتن اطلاعات دقیق از موقیعت پل تاریخی خداآفرین به اشتباه زبان به زبان می چرخند.

- از یک سو، فیلم سرباز با ادای احترام اعلام می کند جناب رییس جمهو اراضی پل خدا آفرین از اشغال آزاد شد و در حال حاضر پرچم آذربایجان در حال اهتزار است اما از سوی دیگر حرف و حدیث ها به واسطه نداشتن اطلاعات دقیق از موقیعت پل تاریخی خداآفرین به اشتباه زبان به زبان می چرخند.

به گزارش ایسنا، پل تاریخی خداآفرین که در قرن یازده میلادی روی رود ارس در مرز فعلی ایران و آذربایجان احداث شد، در داخل محدوده استان جبرییل در آن سوی مرز و در چند کیلومتری روستای ساری جالو (تکاب) از توابع بخش منجوان در این سوی مرز در ایران قرار گرفته است.

پلی در دو بخش کوچک و بزرگ که پل بزرگ به شماره 1858 (متعلق به قرون اولیه اسلامی ) و پل کوچک به شماره ی 1859 (متعلق به صفوی ها) پنجم اسفند 1376 به شماره ی 1858 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

با انتشار فیلمِ سرباز آذربایجانی از اهتزاز پرچم این کشور، برخی نقل قول ها از وجود این اثر تاریخی به طور کامل در کشورمان حرف می زنند و با ابراز حساسیت درباره تمامیت ارضی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا پرچم آذربایجان روی پل خدا آفرین بالا رفت؟

چرا پرچم آذربایجان روی پل خدا آفرین بالا رفت؟