مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 مهر 1399 ساعت 18:252020-10-20ورزشي

سرژ گنابری به ویروس کرونا مبتلا شد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بایرن مونیخ فردا شب در اولین هفته لیگ قهرمانان به مصاف اتلتیکومادرید خواهد رفت و امشب این باشگاه اعلام کرد سرژ گنابری، - سرژ گنابری، ستاره جوان و گلزن باشگاه بایرن مونیخ به ویروس کرونا مبتلا شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو ، بایرن مونیخ فردا شب در اولین هفته لیگ قهرمانان به مصاف اتلتیکومادرید خواهد رفت و امشب این باشگاه اعلام کرد سرژ گنابری، ستاره جوان و گلزن این تیم به ویروس کرونا مبتلا شده است.

البته طبق اعلام این باشگاه گنابری در حال حاضر علائمی نداشته، در شرایط خوبی قرار دارد و در خانه خود در قرنطینه و در حال استراحت است.

به جز بازی فردا شب مقابل اتلتیکومادرید، بایرن مونیخ این وینگر 25 ساله را در مسابقه ابتدای هفته بعد در بوندسلیگا مقابل فرانکفورت نیز در اختیار نخواهد داشت.

در رزهای اخیر شیوع ویروس کرونا در اروپا نیز دوباره شدت گرفته و به نظر می رسد گرچه بوندسلیگا در مبارزه با این ویروس نمره قبولی گرفته بود، اما آلمان نیز حالا دوباره دچار این بحران شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرژ گنابری به ویروس کرونا مبتلا شد

سرژ گنابری به ویروس کرونا مبتلا شد