مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1399 ساعت 07:452020-10-19سياسي

نعمت احمدی متهم دومین دادگاه جرم سیاسی: هیات منصفه نباید حاکمیتی باشد/خبرنگاری حضور نداشت


هیأت منصفه در اتهامات سیاسی باید افکار عمومی را نمایندگی کنند و انتصابشان مانند دیگر کشورها از میان مردم باشد نه منصوب حاکمیت - نعمت احمدی متهم دومین دادگاه جرم سیاسی: هیات منصفه نباید حاکمیتی باشد/خبرنگاری حضور نداشت هیأت منصفه در اتهامات سیاسی باید افکار عمومی را نمایندگی کنند و انتصابشان مانند دیگر کشورها از میان مردم باشد نه منصوب حاکمیت دومین دادگاه جرم سیاسی هم برگزار شد و این‌بار متهم، از سوی هیأت منصفه «مجرم» اما مستحق تخفیف مجازات شناخته شد.

به گزارش ایران، پس از برگزاری نخستین دادگاه جرم سیاسی در تاریخ 20 مهرماه که در آن علیرضا زاکانی نماینده قم به‌عنوان متهم سیاسی به دلیل مصاحبه در برنامه تلویزیونی تهران 20 شبکه 5 سیما با شکایت وزارت اطلاعات مبنی بر نشر اکاذیب در دادگاه حضور یافت و در پایان از سوی هیأت منصفه تبرئه شد، نوبت به نعمت احمدی رسید.

او که وکیل پایه یک دادگستری است صبح دیروز در شعبه 9 دادگاه مطبوعات به ریاست قاضی محمدی کشکولی حضور یافت تا از اتهام خود مبنی بر نشر اکاذیب دفاع کند.

آن‌گونه که خبرگزاری قوه قضاییه منتشر کرده، احمد مؤمنی‌راد سخنگوی هیأت منصفه جرایم مطبوعاتی و سیاسی در‌خصوص برگزاری این دادگاه توضیح داد: «دومین پرونده جرم سیاسی در شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نعمت احمدی متهم دومین دادگاه جرم سیاسی: هیات منصفه نباید حاکمیتی باشد/خبرنگاری حضور نداشت

نعمت احمدی متهم دومین دادگاه جرم سیاسی: هیات منصفه نباید حاکمیتی باشد/خبرنگاری حضور نداشت