مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1399 ساعت 09:252020-10-18اقتصادي

برپایی نخستین نمایشگاه مجازی جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی


نخستین نمایشگاه مجازی (سه بعدی و دو بعدی) با موضوع «جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا» از 29 مهر تا 8 آبان ماه سال جاری با حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور 40 شرکت دانش بنیان برپا می شود.

- به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نخستین نمایشگاه مجازی (سه بعدی و دو بعدی) با موضوع جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا از 29 مهر تا 8 آبان ماه سال جاری با حمایت بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور 40 شرکت دانش بنیان برپا می شود.

مرضیه شاوردی مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام این خبر، درباره جزییات برگزاری این نمایشگاه گفت: با توجه به محدودیت های موجود در برگزاری نمایشگا ه های فیزیکی و شرکت در نمایشگاه های خارجی به ‏واسطه شیوع ویروس کرونا، صندوق نوآوری و شکوفایی قصد دارد با اتخاذ شیوه ای جدید، توانمندی ها و محصولات ‏شرکت های دانش بنیان را به نمایش بگذارد و در راستای تسهیل تجاری سازی این محصولات در عرصه های ‏ملی و بین المللی قدم بردارد.

وی ادامه داد: بر همین اساس نمایشگاه مجازی جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا با حمایت صندوق نوآوری و به منظور معرفی محصولات دانش بنیان کشور در حوزه های ‏تجهیزات و مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده، محصولات س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برپایی نخستین نمایشگاه مجازی جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی

برپایی نخستین نمایشگاه مجازی جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی