مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 مهر 1399 ساعت 13:052020-10-17بين الملل

رسوایی اخلاقی جانسون با یک تاجر زن آمریکایی


یک تاجر زن آمریکایی مدعی شده زمانیکه بوریس جانسون شهردار لندن بوده با او ارتباط نزدیک و خاص داشته است.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری رویترز، در مرکز اتهاماتی که ضد نخست وزیر انگلیس مطرح است، یک تاجر زن آمریکایی قرار دارد که به روزنامه دیلی میل گفت زمانی که بوریس جانسون شهردار لندن بود، آن‌ها با هم ارتباط مخفیانه داشتند.

روزنامه انگلیسی دیلی میل روز شنبه در گزارشی نوشت: «جنیفر آرکوری» در پاسخ به این پرسش که آیا با جانسون رابطه داشته است، گفت: جانسون که در آن زمان با همسر دوم خود «مارینا ویلر» زندگی می‌کرد، به شدت به من ابراز علاقه می‌کرد.

آرکوری پس از افشای این اسرار، چند مصاحبه تلویزیونی انجام داد و تاکید کرد او و جانسون روابط بسیار خاصی داشتند.

البته او از بیان این که ارتباط آنها در چه سطحی بوده است خودداری کرد.

بوریس جانسون از سال 2008 تا 2016 شهردار لندن بود.

او سال گذشته به عنوان نخست وزیر انگلیس انتخاب شد.

دفتر نخست وزیر انگلیس از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرد.

اداره مستقل عملکرد پلیس انگلیس در سپتامبر 2019 و به دنبال انتشار گزارشی در یک روزنامه مبنی بر این که جانسون زمانی که شهردار لندن بوده است، ارتباطات شخصی خود با آرکوری را فاش نکرده بود، تحقیقاتی را آغاز کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسوایی اخلاقی جانسون با یک تاجر زن آمریکایی

رسوایی اخلاقی جانسون با یک تاجر زن آمریکایی