مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 مهر 1399 ساعت 02:252020-10-16سياسي

تغییر آرایش در غرب کارون/تقسیم میدان آزادگان بین خودی ها


اطلاعات و اسناد موجود نشان می دهد وزارت نفت در حال نهایی کردن طرح خود برای توسعه میدان نفتی آزادگان از طریق تقسیم آن بین چند شرکت است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، از حدود 2 ماه پیش بود که طرح مخفیانه ای برای توزیع میادین غرب کارون میان چند شرکت خاص در دستور کار وزارت نفت قرار گرفته است که بر اساس آن، قرار است این میادین باز هم چندپاره شده و هر بخش از این تکه ها، در قالب قراردادهای IPC میان شرکت ها توزیع شود.

موضوعی که در حاشیه مراسم امضای 13 قرارداد کلان پژوهشی در حوزه ازدیاد برداشت نفت و گاز توسط علی آقامحمدی، گفته شد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در آن مراسم گفت: شرکت های اکتشاف و تولید (E&P) ایرانی که حاصل تدوین الگوی جدید قراردادهای نفتی هستند با قدرت و قوت در چند کنسرسیوم با هم توافق کردند تا اسناد همکاری تولید روزانه یک میلیون بشکه جدید نفت را امضا و به قرارداد تبدیل کنند.

خبری که آقامحمدی بدان اشاره کرد چندان مورد توجه قرار نگرفت و اغلب رسانه ها از کنار آن عبور کردند.

اما بررسی ها و اسناد نشان می دهد اصل ماجرا به طرحی مربوط می شود که وزارت نفت با شرکت های اکتشاف و تولید در حال نهایی سازی آن است.

میدانی بدون استخوان! میدان آزادگان جنوبی در مقایسه با سایر میادین غرب کارون از جذابیتی برای شرکت های نفتی برخوردار است بویژه اگر آن ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر آرایش در غرب کارون/تقسیم میدان آزادگان بین خودی ها

تغییر آرایش در غرب کارون/تقسیم میدان آزادگان بین خودی ها