مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1399 ساعت 05:402020-10-15اقتصادي

قلع و قمع 18 فقره تغییرکاربری غیرمجاز در شهرستان هریس


سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان هریس از قلع و قمع 18 فقره از تغییر کاربری های غیرمجاز با سطح اشغال 5400 متر مربع در این شهرستان خبر داد.

  - کاظم عباسی در جمع خبرنگاران گفت: هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ملی برای ساخت ساز بدون اخذ مجوزهای قانونی ممنوع بوده و برای واحدهای صنعتی و تولیدی نیز تغییرکاربری با در نظر گرفتن درجه زمین و نوع خاک منطقه و سایر شرایط ضروری در اختیار بخش صنعت قرار می گیرد.

وی افزود: برای جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی، 18فقره از تغییر کاربری های غیر مجاز در اراضی روستای چوپانلار بخش خواجه در سطح اشغال 5400 متر مربع قلع و قمع شده و منجر به آزادسازی تقریبی 90000 مترمربع از اراضی کشاورزی و بازگشت به حالت اولیه شد.

وی افزود: از مردم و به ویژه روستاییان و کشاورزان سخت کوش درخواست داریم در صورت احداث بنا یا حصارکشی اراضی باغی و زراعی، حتماً قبل از هرگونه اقدامی با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشاوره کرده و برای دریافت مجوز اقدام کنند.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، عباسی در پایان از عموم اهالی شهرستان درخواست کرد در شناسایی و جلوگیری از تغییر کاربری های غیرمجاز در سطح شهرستان از طریق ارتباط با سامانه 131، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان را یاری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قلع و قمع 18 فقره تغییرکاربری غیرمجاز در شهرستان هریس

قلع و قمع 18 فقره تغییرکاربری غیرمجاز در شهرستان هریس