مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1399 ساعت 05:252020-10-14ورزشي

پرسپولیس چاره ای جز فروش بشار رسن و شجاع خلیل زاده نداشت


پرسپولیس برای حل مشکل شکایت برانکو ایوانکوویچ و گابریل کالدرون راهی جز فروش بشار رسن و شجاع خلیل زاده نداشت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بشار رسن سه شنبه شب با انتشار پیامی در اینستاگرام خود اعلام کرد به خاطر مشکلات خانوادگی باید از پرسپولیس جدا شود.

در بخشی از پیام بشار رسن آمده بود: باشگاه به تعهداتش عمل کرده و راضی به جدایی من نیست و این فقط تصمیم شخصی خودم هست، من خانواده بزرگ و پرجمعیت دارم که الان به من نیاز دارن و من میدونم شما میتونید درک کنید و از من دلگیر نباشید برای جدایی، لطفاً کسی را مقصر این جریان ندونید چرا که من شخصاً تصمیم گرفتم.

از باشگاه القطر به عنوان باشگاه بعدی بشار رسن یاد می شود که ظاهراً پیشنهاد بالایی را به این هافبک عراقی ارائه داده است.

محمد السعدی گزارشگر شبکه الکاس قطر یکی از نفراتی است که به خبر جدایی بشار رسن از پرسپولیس پرداخته است.

السعدی در توییتر خود نوشت: هیچ راه حلی برای رفع مشکلات پرسپولیس بخصوص بعد از شکایت برانکو و کالدرون به جز پذیرش فروش شجاع خلیل زاده و بشار رسن وجود نداشت.

من قبلاً هم گفته بودم.

حقیقت این است که مشکل پرسپولیس در تورنمنت نیست بلکه بعد از تورنمنت خواهد بود و ناشی از عدم پرداخت مطالبات برانکو ایوانکوویچ توسط مدیریت باشگاه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرسپولیس چاره ای جز فروش بشار رسن و شجاع خلیل زاده نداشت

پرسپولیس چاره ای جز فروش بشار رسن و شجاع خلیل زاده نداشت