مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1399 ساعت 14:052020-10-13پزشكي

دریافت 45110 دوز واکسن آنفلوآنزا در آذربایجان غربی


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از دریافت واکسن آنفلوانزای در استان خبرداد و گفت: تاکنون تعداد 45 هزار و 110 دوز واکسن آنفلوانزا در استان دریافت شده است.

- رسول انتظارمهدی در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره به اولویت توزیع واکسن آنفلوانزا در استان اظهار داشت: واکسن آنفلونزا در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ها و با اولویت گروه های هدف که مادران باردار و پرسنل درمانی درگیر با کرونا هستند،  توزیع شده است.

وی تصریح کرد: از 51 هزار نفری که در گروه های هدف استان برای توزیع واکسن آنفلوانزا مشخص شده بود، تاکنون 32 هزار دوز واکسن توزیع شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی یادآور شد: در حال حاضر واکسیناسیون کارکنان حوزه درمان به اتمام رسیده و به موازات تکمیل واکسیناسیون در کارکنان حوزه بهداشت، نسبت به واکسیناسیون گروه های هدف تعیین شده از جمله بیماران خاص، زنان باردار واجد شرایط، جانبازان واجد شرایط و مراکز تحت پوشش بهزیستی اقدام و به صورت زمان بندی شده و با دعوت از واجدین شرایط واکسیناسیون انجام می شود.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دریافت 45110 دوز واکسن آنفلوآنزا در آذربایجان غربی

دریافت 45110 دوز واکسن آنفلوآنزا در آذربایجان غربی