مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1399 ساعت 09:552020-10-13سياسي

ثبت 116 وقف جدید در مازندران/ آزادی 15 زندانی جرائم غیرعمد


مدیرکل وقف و امور خیریه در مازندران با اشاره به اینکه کم لطفی معارضان وقف همواره وجود دارد، گفت: در سال جاری تا به الان 116 وقف جدید داشتیم که بیشتر موقوفات منعفتی بود، - به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حجت الاسلام ابراهیم حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه در استان مازندران ظهر امروز در نشست خبری به مناسب دهه وقف با اشاره به رجعت پیکر شهدای مدافع حرم در خان طومان که برکات معنوی زیادی خواهد داشت، اظهار کرد: خداوند متعادل دو چیز را با نام فضیلت نام می برد، اول کسانی که جانشان را و سپس کسانی که مال شان را وقف کردند.

وی با اعلام اینکه بیش از 14 هزار موقوفه در استان مازندران داریم، بیان کرد: ترویج فرهنگ وقف و اهل بیت (ع) بعد معنوی زیادی خواهد داشت، وقف فرهنگی است که پیامبر اکرم برای ما نهاده کرده است، هیچ امامزاده های بسته نیست با رعایت  پروتکل های بهداشتی دربشان را باز کردیم.

حیدری تصریح کرد: اسلام در کنار خمس و زکات وقف را بزرگ ترین ثمره برای ایجاد مساوات و روح همدلی در مردم می داند، کسی که مالش را وقف می کند به فکر دیگران است و یک سوم قرآن همان قیامت را دیده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه در استان مازندران با اشاره به احادیث و روایات متعدد بیان کرد: نیکی کردن به برادران دینی و تلاش برای رفع مشکلات مردم خصیصه شخصی است که دارای ایمان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 116 وقف جدید در مازندران/ آزادی 15 زندانی جرائم غیرعمد

ثبت 116 وقف جدید در مازندران/ آزادی 15 زندانی جرائم غیرعمد