مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1399 ساعت 06:152020-10-13سياسي

پژوهش در دیوان حافظ سالکانی علاقه مند می طلبد


در دومین نشست علمی بیست و چهارمین یادروز حافظ مطرح شد که وادی پژوهش در عرصه بررسی مجموعه شرح هایی که بر دیوان حافظ نوشته شده است، هنوز سالکانی علاقه مند می طلبد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، دوشنبه شب در دومین نشست علمی یادروز حافظ که پیش تر از سوی شورای پژوهشی مرکز حافظ شناسی-کرسی پژوهشی حافظ اعلام شده بود، رویکردی آسیب شناسانه به پژوهش های مختلف در پیوند با حافظ داشت و دوشنبه شب به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدا دکتر غلامرضا کافی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز نخستین سخنران این نشست بود که با عنوان واکاوی چگونگی پیوند حافظ با موضوع عاشورا و امام حسین (ع) و سخن از واقعه عاشورا در شعر حافظ پرداخت.

وی گفت: این موضوع کمابیش مورد توجه و تحقیق بوده و می توان گفت از تحریرهای محل نزاع در باب حافظ بوده است، اینک قصد داریم در این باب یک بررسی منطقی و مستدل با موازین علمی- ادبی انجام دهیم.

عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز توضیح داد: حاصل درنگ ما می گوید، دو گونه تعشق و علاقه مندی خاطر، سبب برقراری چنین پیوندهایی با حافظ می شود: اول تعشق شیعی (خاصه نسبت به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و واقعه عاشورا که هیچ منظر دینی دیگری به این اندازه مورد توجه عموم نبوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهش در دیوان حافظ سالکانی علاقه مند می طلبد

پژوهش در دیوان حافظ سالکانی علاقه مند می طلبد