مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1399 ساعت 07:252020-10-12دانش

ساخت سنسور تشخیص کووید 19 در چند ثانیه


گروه تحقیقاتی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک، با همکاری محققان دانشگاه مالزی موفق به ساخت سنسور تشخیص بیماری کرونا در چند ثانیه شدند.

- به گزارش ایسنا، در پژوهشی مشترک بین محققان گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک و دانشگاه صنعتی مالزی (UTM) امکان تشخیص ویروس کووید -19 از طریق آزمایش بزاق بیمار به عنوان یک روش نسبتاً ایمن و قابل اطمینان برای کنترل اپیدمی کرونا میسر شد.

دکتر محمد ولاشجردی، عضو گروه تحقیقاتی این طرح پژوهشی گفت: این پژوهش با مشارکت دکتر علیرضا سماواتی، دکتر قاسم عیسی آبادی بزچلویی از دانشگاه اراک و پروفسور احمد فوزی اسماعیل از چهره های شناخته شده مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی مالزی و همکارانش انجام گرفت که امکان تشخیص این ویروس در زمان بسیار کوتاه را مقدور کرده است.

وی در تشریح شیوه عملکرد این سنسور، اظهارکرد: برای تشخیص ویروس کرونا از سنسور فیبرنوری لایه نشانی شده با طلا و گرافن اکساید استفاده شده است.

این سنسور از طریق تغییر در طول موج و شدت نور دریافتی به وسیله انالیزر اپتیکی قادر به تشخیص وجود ویروس در بزاق بیمار است.

اساس کار این سنسور، برهمکنش موج پلاسمون سطحی در بین سطوح طلا و گرافن اکساید و موج منتشر شده درون فیبر نوری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت سنسور تشخیص کووید 19 در چند ثانیه

ساخت سنسور تشخیص کووید 19 در چند ثانیه