مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1399 ساعت 09:552020-10-11پزشكي

اعلام مراحل تولید واکسن کرونا به سازمان جهانی بهداشت/ مبتلا به کرونا نیستم


وزیر بهداشت ابتلای خود به بیماری کرونا را تکذیب کرد.

- به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت در گفت وگوی زنده اینترنتی با مردم ضمن تبریک روز بزرگداشت حافظ و تسلیت به مناسبت درگذشت استاد محمد رضا شجریان افزود: بسیار متاسفیم که امسال، در امان بمانیم تا به مردم عزیز خدمت کنیم.

نمکی گفت: مدت هاست که می گویم برای مقابله و مبارزه با یک اپیدمی، فقط و فقط نمی توان از تمنا و خواهش استفاده کرد.

موج های زیادی را در این مدت تحمل کرده و شرمنده همکارانی هستم که موج های پیاپی را که به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی است را تحمل کردند.

عده زیادی محبت کرده و رعایت می کنند و عده ای رعایت نکرده و همه را گرفتار می کنند.

وی ادامه داد: به چشم خودم دیدم که در صف نانوایی، جوان برومندی به پیرمردی که به او گفته بود چرا ماسک نمی زنی، بیشترین اهانت را کرد.

این نظارت را به اصناف سپردیم و اصناف اثبات کردند، آنچه باید را اجرا نمی کنند.

بیش از هفت هزار بازرس بهداشت محیط داریم و اگر برای همه کسبه و اماکن عمومی و ترمینال ها قرار باشد بسیج کنیم، این هفت هزار نفر کافی نیست.

وزیر بهداشت افزود: خواهش کردیم از نیروی انتظامی و بسیج و همه دستگاه ها به عنوان ضابط به ما کمک کنند و جرایم سخت تر اعمال شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام مراحل تولید واکسن کرونا به سازمان جهانی بهداشت/ مبتلا به کرونا نیستم

اعلام مراحل تولید واکسن کرونا به سازمان جهانی بهداشت/ مبتلا به کرونا نیستم