مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1399 ساعت 06:202020-10-10فرهنگي

چرایی کم رنگ شدن انتشار آثار ادبی پرمحتوا


مدرس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری گفت: ریشه کم رنگ شدن آثار ادبی پرمحتوا، نبود نقد ادبی است، به گونه ای که آثاری که منتشر می شود معمولا تشریفاتی است و به سلیقه جامعه توجه نمی شود و بیشتر آثار فرمایشی و مناسبتی را جلوه دار می شود.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدرس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری گفت: ریشه کم رنگ شدن آثار ادبی پرمحتوا، نبود نقد ادبی است، به گونه ای که آثاری که منتشر می شود معمولا تشریفاتی است و به سلیقه جامعه توجه نمی شود و بیشتر آثار فرمایشی و مناسبتی را جلوه دار می شود.

حمید باقری در گفت وگو با ایسنا در خصوص علل کم محتوا شدن برخی کتب ادبی، اظهار کرد: چاپ کتاب و پخش آثار نسبت به قبل آسان شده است، در ادوار گذشته چاپ کتاب باید از فیلترهای زیادی عبور می کرد، این تسهیل انتشار خود سبب خامی آثار ادبی بوده، به علاوه وجود رسانه های متعدد و صنعت دیجیتال، چاپ کتاب را سهل و ساده کرده است، البته کتاب های خوب هنوز هم چاپ می شوند، اما آنقدر کتاب های کم محتوا زیاد هستند که کتب فاخر به چشم نمی آیند.

وی با بیان اینکه ممیزی و سانسور مانع دیگری برای نشر آثار پرمحتوا است، افزود: این عامل سبب می شود که آثار انتقادی و اجتماعی پخته فرصت چاپ پیدا نکنند و شرایط به گونه ای است که برای اینکه نویسنده اثرش با ممیزی برخورد نکند د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرایی کم رنگ شدن انتشار آثار ادبی پرمحتوا

چرایی کم رنگ شدن انتشار آثار ادبی پرمحتوا