مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1399 ساعت 05:352020-10-10سياسي

اقتصاد کرونایی شناورهای مسافری بندرعباس و قشم را به گِل نشاند


آسیب های اقتصادی ناشی از شیوع کووید-19 و عدم حمایت های کافی از سوی دولت، اعتراض شناورهای مسافری قشم-بندرعباس را موجب شد؛ این اعتراض دقایقی پیش با وعده های مسؤولان خاتمه یافت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، مخاطبان این خبرگزاری صبح امروز با ارسال پیام هایی از اعتصاب شناورهای مسافری قشم-بندرعباس و توقف فعالیت مسافری در اسکله شهید ذاکری قشم و شهید حقانی بندرعباس خبر دادند.

رضا رضایی قشمی مدیرعامل شرکت تعاونی کشتیرانی خیبر خلیج فارس در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: بارها طی مکاتباتی اعلام کرده ایم در شرایط اقتصادی موجود، درآمدها پاسخگوی هزینه شناورهای مسافری نیست.

وی افزود: این مکاتبات به فرمانداری شهرستان قشم، سازمان منطقه آزاد قشم و سایر مسؤولان مربوطه ارسال شده است اما پاسخ مناسبی دریافت نکرده ایم.

مدیرعامل شرکت تعاونی کشتیرانی خیبر خلیج فارس تصریح کرد: امروز نیز اعتراض نکرده ایم و حقیقتا توان کار کردن با تداوم این شرایط را نداریم.

رضایی قشمی ادامه داد: ظاهرا مقام مسؤولی در بندرعباس قول پیگیری مشکلات برای رفع آن را داده و هم اینک نخستین شناور در حال مسافرگیری است.

به گزارش فارس، پیش از این نیز با وجود آنکه از ابتدای شیوع کووید-19 همواره رعایت فاصله اجتماعی در کنار استفاده از ماسک و شستن مداوم دست ها به عنوان مثلت ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقتصاد کرونایی شناورهای مسافری بندرعباس و قشم را به گِل نشاند

اقتصاد کرونایی شناورهای مسافری بندرعباس و قشم را به گِل نشاند