مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 مهر 1399 ساعت 05:452020-10-07اقتصادي

دریای مازندران امسال 45 غریق داشت

دریای مازندران امسال 45 غریق داشت

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با بیان اینکه پرونده طرح دریا در استان با 45 غریق در سال جاری بسته شد، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد کاهش داشته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، علی عباسی اظهار داشت: از شروع تا پایان طرح سالم سازی دریا 45 شامل 41 مرد و مابقی زن نفر به علت غرق شدگی جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 درصد کاهش داشت.

وی گفت: مرداد ماه با 14، شهریور با 14، تیر با 9 و خرداد با 8 نفر به ترتیب ماه هایی بودند که غرق شدگی در آن ثبت شده است و براساس آمار ارجاعی از مراکز پزشکی قانونی، شهرستان های بابلسر با 13 و نوشهر با 7، چالوس با 6 دارای بیشترین غرقی وشهرهای ساری، جویبار، میاندرود شهرهایی بدون آمار غرقی بوده است.

مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت :21 تا 30 سال سن با 24 مورد بیشترین و 41 تا 50 سال با 2 مورد کمترین سن غرق شدگی گزارش شده است و 76 درصد از غرق شدگان غیر بومی و مابقی بومی هستند.

عضو شورای قضایی استان به تفکیک محل غرق شدگان را 31 نفر خارج از طرح، 8 نفر بخش خصوصی ،5 نفر منطقه غیر قابل پوشش، یک نفر هم داخل طرح اعلام کرد و افزود: بیشتر مغروقین با وجود توصیه ها و هشدارهای مکرر، محدوده های ایمن سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دریای مازندران امسال 45 غریق داشت

دریای مازندران امسال 45 غریق داشت