مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 مهر 1399 ساعت 05:302020-10-06اجتماعي

سنجش بیش از 13 هزار کودک هرمزگانی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم


کارشناس مسئول پیشگیری از معلولیت های اداره کل بهزیستی هرمزگان گفت: از ابتدای آغاز طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان 3 تا 6 ساله در هرمزگان تاکنون بیش از 13 هزار کودک سنجش شدند.

- ایسنا/هرمزگان کارشناس مسئول پیشگیری از معلولیت های اداره کل بهزیستی هرمزگان گفت: از ابتدای آغاز طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان 3 تا 6 ساله در هرمزگان تاکنون بیش از 13 هزار کودک سنجش شدند.

مژگان صابری صبح امروز(15 مهرماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تا پایان سال بیش از 76 هزار کودک شنوایی سنجی خواهند شد، افزود: تعرفه سنجش غربالگری 3300 تومان است که برای خانواده های تحت پوشش این اداره بصورت رایگان اجرا می شود.

وی خاطرنشان کرد: والدین برای بینایی سنجی فرزندان خود می توانند به همراه کودک خود و در دست داشتن اصل یا کپی شناسنامه کودک به ادارات بهزیستی سراسر استان مراجعه کنند.

صابری بیان کرد: طرح پیشگیری از تبلی چشم در سه سطح، غربالگری، شناسایی کودکان مشکوک و کودکان داری مشکل انجام می شود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سنجش بیش از 13 هزار کودک هرمزگانی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم

سنجش بیش از 13 هزار کودک هرمزگانی در طرح پیشگیری از تنبلی چشم