مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1399 ساعت 22:352020-10-05ورزشي

اقلام اساسی و ضروری مردم به اندازه کافی در شهرستان دیر موجود است


اقلام اساسی و ضروری مردم به اندازه کافی در شهرستان دیر موجود است.

- بوشهر - فرماندار شهرستان دیر گفت: اقلام اساسی و ضروری مردم به اندازه کافی در شهرستان دیر موجود است.

به گزارش خبرنگار مهر ، کریم علی حسنی عصر دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دیر با تبریک پیشاپیش هفته نیروی انتظامی، اظهار داشت: امنیت شهرستان دیر مطلوب است که باید تلاش کنیم به صد در صد برسد.

فرماندار شهرستان دیر با تبریک روز روستا و عشایر و تقدیر از تلاش های بخشداران و دهیاران، افزود: دولت به غیر از بحث توسعه و عمرانی در روستاها در زمینه دسترسی های آب و برق و گاز و مباحث فرهنگی و ورزشی و امکانات بهداشتی روستاها در این دولت عملکرد خوبی است.

وی ادامه داد: تسهیلات کم بهره روستایی ظرفیت خوبی برای اشتغالزایی است.

علی حسنی معیشت و اقتصاد را مهمترین دغدغه مردم و مسئولان دانست و افزود: دلیل اصلی این مشکلات تروریسم اقتصادی و فشار حداکثری دشمن است.

وی با بیان اینکه تلاش و برنامه ریزی همه مدیران دولتی و سایر قوا برای برون رفت از این مشکلات الزامی است، افزود: اقلام اساسی و ضروری مردم در سطح شهرستان طبق آخرین رصد موجود است و کمبودی وجود ندارد و در استان و کشور هم مشکل خاصی وجود ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقلام اساسی و ضروری مردم به اندازه کافی در شهرستان دیر موجود است

اقلام اساسی و ضروری مردم به اندازه کافی در شهرستان دیر موجود است