مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1399 ساعت 07:052020-10-05اقتصادي

سیستم الکترونیکی، امضاهای طلایی را حذف می کند/5 دلیل تعطیلی معادن


برای حذف امضاهای طلایی، ضروری است که سیستم به طور کامل الکترونیکی و شفاف شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، داریوش اسماعیلی در گفتگو با برنامه تیتر امشب شبکه خبر اظهار داشت: برای حذف امضاهای طلایی، ضروری است که سیستم به طور کامل الکترونیکی و شفاف شود؛ اما اینکه تایید نهایی صادرات به جای وزارت صمت بر عهده گمرک گذاشته شود، فقط انجام یک جابجایی است و به معنای حذف امضاهای طلایی نخواهد بود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: در چنین ساختاری در صورت کاهش کیفیت سنگ یا افزایش آن، به طور اتوماتیک تایید یا رد انجام می شود و اشخاص در آن دخیل نخواهند بود.

وی با اشاره به دستور رییس جمهور مبنی بر تعیین تکلیف معادن حبس شده، تصریح کرد: مفهوم این امر این بود که وقتی معدنی وجود دارد که قابلیت استخراج و نیز پروانه بهره برداری دارد اما تعطیل و راکد مانده به چرخه تولید بازگردد.

دلایل حبس شدن معادن اسماعیلی افزود: حدود 11 هزار پروانه بهره برداری معدن صادر شده که حدود 4500 مورد آن غیرفعال است.

وی درباره دلایل تعطیل ماندن این تعداد معدن، گفت: برخی از این معادن با مسائل مربوط به منابع طبیعی درگیرند و مثلا استخراج بخش اولیه معدن به پایان رسیده و برای ادامه کار به اصطلاح به سینه کار جدید نیاز است که اخذ مجوز آن، تاییدیه منابع طبیعی را لازم دارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیستم الکترونیکی، امضاهای طلایی را حذف می کند/5 دلیل تعطیلی معادن

سیستم الکترونیکی، امضاهای طلایی را حذف می کند/5 دلیل تعطیلی معادن