مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 20:402020-10-04سياسي

آثار اعتیاد در جامعه با وجود صرف هزینه های بسیار کاهش نیافته است


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان گفت: باید کار پژوهشی مؤثر انجام شود که چرا با صرف هزینه های قابل توجه، آنگونه که انتظار می رود آثار اعتیاد در جامعه کاهش نمی یابد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمود ثمینی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان اظهار داشت: بهره گیری از ظرفیت سمن ها و دفاتر تسهیلگری در همه حوزه های مبارزه با مواد مخدر مهم و اثربخش است.

وی تاکید کرد: باید سهم هر دستگاه در مقابله و مبارزه با اعتیاد مشخص شود و همه نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان ضمن اشاره به جانفشانی شهدای گرانقدر مبارزه با مواد مخدر تصریح داشت: در همه حوزه ها بخصوص حوزه مقابله اقدامات و هزینه های قابل توجه ای صورت گرفته اما وقتی ارزیابی می کنیم می بینیم هنوز تا ایده آل فاصله داریم که در این زمینه باید کار پژوهشی مؤثر انجام شود که چرا با این همه هزینه آنگونه که انتظار می رود آثار اعتیاد در جامعه کاهش نمی یابد.

ثمینی تاکید کرد: نباید به جمع آوری و ساماندهی معتادان بسنده کرد بلکه باید فرایند درمان که همان باز پروری اجتماع بهبود یافتگان است صورت پذیرد.

وی بیان داشت: در مرحله بعد حرفه آموزی معتادان متجاهر با هدف توانمندسازی این افراد از دیگر برنامه هایی است که زمینه اشتغال و کسب درآ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آثار اعتیاد در جامعه با وجود صرف هزینه های بسیار کاهش نیافته است

آثار اعتیاد در جامعه با وجود صرف هزینه های بسیار کاهش نیافته است