مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 17:352020-10-04اقتصادي

صدور مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از طریق سامانه انجام می شود


معاون سلامت دامپزشکی هرمزگان گفت: مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از طریق سامانه انجام می شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، کامبیز امجدی گلپایگانی، عصر یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، اظهار کرد: هیچ محموله ای صادراتی ایران از مرزهای استان هرمزگان عودت نداشته است و ایراد و اشکالی گرفته نشده است و مشکل بهداشتی در محصولات صادراتی وجود نداشته است.

وی عنوان کرد: قالب فعالیت های دامپزشکی به صورت الکترونیک خواهد بود و صادرکنندگان می توانند تمام امور فنی، غیرفنی و امور مالی از طریق سامانه انجام دهند تنها شاید بازدید و نمونه برداری نماینده دامپزشکی در محل گمرکات و بنادر حضور پیدا خواهد کرد.

در صورتیکه در اسناد مشکلی نباشد سر تی فیکت بهداشتی یک روزه صادر می شود.

امجدی گلپایگانی خاطرنشان کرد: نهاده های خوراک دامی، فرآورده های خام دامی و داروهای وارداتی هم به صورت سامانه مجوز صادر و ترخیص انجام می شود.

میگوی پرورشی بازار پسندی خوبی در اتحادیه اروپا دارد و مشکلی در این زمینه نداریم.

وی در مورد معطلی محموله های وارداتی فرآوردههای دامی در گمرکا استان اظهارداشت: معطلی ها بیشتر مشکلات ارزی در گمرکات داریم، همچنین باید کدها و مجوزهای دامپزشکی مبدا هست، سعی می کنیم به حداقل ممکن کار رو انجام بدهیم 7


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از طریق سامانه انجام می شود

صدور مجوزهای وارداتی و صادراتی فرآورده های دامی از طریق سامانه انجام می شود