مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 11:502020-10-04اجتماعي

جمعیت 10 هزار نفری عشایر ترکمن گلستان


در گلستان 10 هزار نفر عشایر کوچنده ترکمن (بیش از هزار و 550 خانوار) وجود دارد و همچنین 11 هزار نفر هم از استان های خراسان رضوی و شمالی وارد استان می شود.

- گرگان- مدیرکل امور عشایر گلستان گفت: در گلستان 10 هزار نفر عشایر کوچنده ترکمن (بیش از هزار و 550 خانوار) وجود دارد و همچنین 11 هزار نفر هم از استان های خراسان رضوی و شمالی وارد استان می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا علیپوری بعدازظهر یکشنبه در همایش گرامیداشت روز روستا و عشایر استان گلستان اظهار کرد: در گلستان 10 هزار نفر عشایر کوچنده ترکمن (بیش از هزار و 550 خانوار) وجود دارد و همچنین 11 هزار نفر هم از استان های خراسان رضوی و شمالی وارد استان می شوند.

مدیرکل امور عشایری گلستان افزود: 66 درصد از عشایر گلستان در مراوه تپه، 22 درصد در گنبدکاووس و پنج درصد هم در شهرستان کلاله زندگی می کنند.

علیپوری گفت: اداره کل امور عشایر گلستان به جامعه هدف خود شامل عشایر کوچنده خراسان های شمالی و رضوی و همچنین عشایر کوچنده ترکمن استان در قالب یک اتحادیه و 10 شرکت تعاونی خدمات رسانی می کند.

وی بیان کرد: عشایر کوچنده استان 767 هزار دام سبک داشته که سالانه 6 هزار تن گوشت قرمز و 14 هزار تن شیر تولید می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمعیت 10 هزار نفری عشایر ترکمن گلستان

جمعیت 10 هزار نفری عشایر ترکمن گلستان