مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1399 ساعت 10:052020-10-04سياسي

گلایه مردم از عدم تحقق وعده های دولت در موضوع تسهیلات کرونا


نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس گفت: پیرامون تسهیلات مرتبط با کرونا بسیاری از مردم از اجرا نشدن وعده های دولت گلایه مند هستند.

- به گزارش بسیاری از مردم از اجرا نشدن وعده های دولت گلایه مند هستند.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در هر زمینه و موضوعی همواره بخشی از جامعه گلایه هایی دارند ولی باید با دقت در موضوعات مختلف نگذاریم حتی حق یک نفر نیز ضایع شود.

حقوق کارگران در قراردادها لحاظ شود خسروی اسفزار با تأکید بر حفظ حقوق کارگران ادامه داد: اداره کار و تأمین اجتماعی اگر به لحاظ قانونی در این زمینه جایگاهی دارد باید مسئولیت خود را در این زمینه در موقع عقد قراردادها انجام دهد و در غیر این صورت باید جایگاهی برای خود بیابد.

وی با بیان اینکه مهارت آموزی در اشتغال زایی تأثیرگذار است، گفت: از جمله کارهای بسیار خوب تعاون، کار و تأمین اجتماعی موضوع مهارت آموزی و توانمند سازی است که توجه ویژه به آن موجب رونق بخشی و جهش تولید می شود.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اینکه در کل کشور برخی کارخانه ها و واحدهای تولید خصوصی سازی شده در قبل چون هفت تپه و دشت مغان در حال برگشت است نشان از عدم نظارت بر شیوه اجرای درست خصوصی سازی در گذشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه مردم از عدم تحقق وعده های دولت در موضوع تسهیلات کرونا

گلایه مردم از عدم تحقق وعده های دولت در موضوع تسهیلات کرونا