مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1399 ساعت 12:552020-10-03سياسي

ثبت 13 شرکت بدون ماهیت خارجی توسط یکی از سهامداران قبلی شرکت آذرآب/ لزوم دقت در ثبت شرکت ها


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تاکید بر لزوم دقت در ثبت شرکت ها گفت: ثبت شرکت ها بسیار مهم است، شخصی مانند پرنا در شرکت آذر آب 13 شرکت ثبت کرده که هیچ کدام ماهیت خارجی ندارند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، آیت الله قربان علی دری نجف آبادی ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل ثبت اسناد استان مرکزی اظهار کرد: کار ثبت کار ارزشمند و بزرگی بوده و می توان گفت بسیاری از مسائل اختلافی مربوط به ثبت است.

وی تصریح کرد: ثبت شرکت ها بسیار مهم است، شخصی مانند پرنا از سهامداران قبلی شرکت آذر آب 13 شرکت ثبت کرده که هیچ کدام ماهیت خارجی ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بر لزوم ثبت شرکت ها تاکید کرد و ادامه داد: دقت در ثبت شرکت ها موضوع مهمی است، ثبت ام المسائل می تواند باشد.

دری نجف آبادی گفت: مردم در رابطه با اوقاف و منابع طبیعی چالش های بسیاری دارند، نیاز است که در کلان این مسائل بررسی و رصد شود.

وی خاطرنشان کرد: بحث ثبت بسیار مهم است، با دقت در موضوع ثبت و پیشگیری و نظارت توسط دستگاه قضا می توان بسیاری از پرونده ها را کاهش داد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: ثبت مانع درگیری و کشمش در موضوعات مختلف می شود، در آیات قرآن نیز موضوع ثبت که از آن به عنوان کتابت نامبرده شده، بارها مورد تاکید و سفارش قرار گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 13 شرکت بدون ماهیت خارجی توسط یکی از سهامداران قبلی شرکت آذرآب/ لزوم دقت در ثبت شرکت ها

ثبت 13 شرکت بدون ماهیت خارجی توسط یکی از سهامداران قبلی شرکت آذرآب/ لزوم دقت در ثبت شرکت ها