مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1399 ساعت 12:052020-10-03بين الملل

طرح کنگره برای اعطای حق وتو به رژیم صهیونیستی در زمینه فروش تسلیحات آمریکا


روزنامه جروزالم پست از ارائه یک طرح دو حزبی در مجلس نمایندگان آمریکا خبر داده که طبق آن واشنگتن برای فروش تسلیحات به کشورهای غرب آسیا نیازمند مجوز رژیم صهیونیستی است! - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، روزنامه جروزالم پست از ارائه یک طرح دو حزبی در مجلس نمایندگان آمریکا خبر داده است که هدف آن حفط برتری و کیفیت موثر تسلیحاتی رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا است.

  براساس این گزارش، این طرح در صورت تصویب به رژیم صهیونستی حق وتو اعطا خواهد کرد.

جروزالم پست نوشت: این طرح رییس جمهور آمریکا را ملزم می کند که در صورت تصمیم به فروش تسلیحات به کشورهای غرب آسیا، با دولت و نخست وزیر اسراییل مشورت شود تا برتری تسلیحاتی تل آویو به مخاطره نیفتد.

  درحال حاضر نیز چنین قانونی موسوم به برتری کیفی نظامی(QME) در ایالات متحده وجود دارد اما داور ناظر بر آن کنگره آمریکاست نه حکومت اسراییل.

  تعدادی از نمایندگان از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه حامی این طرح هستند.

  به دنبال عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، برخی گزارشهای خبری حاکی از این است که یکی از شروط ابوظبی برای عادی سازی روابط، فروش جنگنده های رادارگریز اف=35 به امارات متحده عربی است که سروصدای زیادی در محافل صهیونیستی و لابیهای این رژیم در آمریکا ایجاد کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح کنگره برای اعطای حق وتو به رژیم صهیونیستی در زمینه فروش تسلیحات آمریکا

طرح کنگره برای اعطای حق وتو به رژیم صهیونیستی در زمینه فروش تسلیحات آمریکا