مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1399 ساعت 09:002020-10-03حوادث

برخورد با 8 گروه و تور غیر مجاز گردشگری در گیلان


رییس دفتر بررسی و همکاری اداره کل میراث فرهنگی گیلان گفت: اکیپ های پاوا و پلیس راه با مداد روز گذشته به محل های تجمع گروه های کوهنوردی عزیمت کرده که در این راستا از حرکت تعداد 8 گروه در 30 دستگاه مینی بوس حامل 370 زن و 190 نفر مرد جلوگیری و از ادامه مسیر آنان ممانعت شد.

- ایسنا/گیلان رییس دفتر بررسی و همکاری اداره کل میراث فرهنگی گیلان گفت: اکیپ های پاوا و پلیس راه با مداد روز گذشته به محل های تجمع گروه های کوهنوردی عزیمت کرده که در این راستا از حرکت تعداد 8 گروه در 30 دستگاه مینی بوس حامل 370 زن و 190 نفر مرد جلوگیری و از ادامه مسیر آنان ممانعت شد.

روزبه آلیانی در جمع خبرنگاران گفت: در راستای طرح برخورد با اردوها و گروه های کوهنوردی مختلط و با هماهنگی دستگاه قضایی و همکاری پلیس امنیت استان در مدخل ورودی شهرستان های شفت، فومن، ماسال و در محل های تجمع شهر رشت و خروجی شهر به سمت رودبار، و فومن و محل های تجمع گروه های کوهنوردی از ساعت 5 بامداد روز گذشته، 11 مهر اکیپ های پاوا و پلیس راه به محل های مورد نظر عزیمت کرده که در این راستا از حرکت تعداد 8 گروه در 30 دستگاه مینی بوس حامل 370 زن و 190 نفر مرد جلوگیری و از ادامه مسیر آنان ممانعت شد.

رییس دفتر بررسی و همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت: از این میان تعداد 9 دستگاه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد با 8 گروه و تور غیر مجاز گردشگری در گیلان

برخورد با 8 گروه و تور غیر مجاز گردشگری در گیلان