مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1399 ساعت 10:552020-09-30اقتصادي

ضرب الاجل دو ماهه مجلس به وزارت راه و شهرسازی/ قیمت مسکن کنترل و از سودجویی دلالان جلوگیری شود


سمیه رفیعی و اقبال شاکری نمایندگان مردم تهران در مجلس با حضور در وزارت راه ومسکن و تشکیل جلسه با نمایندگان این وزارت خانه، اتحادیه مشاورین املاک، - سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار فارس با اشاره به وضعیت بحرانی مسکن و انباشت نیازجامعه به ساخت و تأمین این کالای اساسی اظهار کرد: در جلسه ای که به همین منظور با نمایندگان اتاق بازرگانی، اتحادیه مشاورین املاک و مدیران وزارت راه ومسکن داشتیم خواستارپیگیری جدی و عملی طرح اقدام ملی مسکن از سوی دولت را داشتیم.

وی با اشاره به گلگی مدیران وزارت مسکن افزود: مدیران این وزارتخانه از عدم همکاری وزارت جهاد کشاورزی در تغییر کاربری ارضای و تخصیص آن برای ساخت مسکن همچنین کم شدن میزان تسهیلات این بخش از 20 درصد به 7 درصد که فقط 3 درصد آن مخصوص به بخش مسکن می رسد اظهار شکایت کردند و خواستار تشکیل صندوق ملی مسکن شدند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد: کژکاری و ناظربودن ذی نفع در نظام صنفی مخصوصاً اتحادیه مشاوران املاک، کنترل قیمت ها و سودجویی و قیمت سازی توسط این صنف، باعث مشکلات اساسی پیشروی مصرف کنندگان واقعی مسکن شده لذا از آن جایی که حقوق عامه دچار نقض می ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرب الاجل دو ماهه مجلس به وزارت راه و شهرسازی/ قیمت مسکن کنترل و از سودجویی دلالان جلوگیری شود

ضرب الاجل دو ماهه مجلس به وزارت راه و شهرسازی/ قیمت مسکن کنترل و از سودجویی دلالان جلوگیری شود