مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1399 ساعت 12:052020-09-28پزشكي

استان های شمال غرب همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی های استان در حدود 76 درصد است، گفت: این وضعیت در زنجان به مراتب مطلوب تر از سایر استان ها است.

- در جلسه تقویت همکاری های منطقه ای در پیشگیری از کرونا عنوان شد؛ استان های شمال غرب همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند ایسنا/زنجان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی های استان در حدود 76 درصد است، گفت: این وضعیت در زنجان به مراتب مطلوب تر از سایر استان ها است.

محمدرضا صایینی صبح امروز (7 مهرماه) در جلسه تقویت همکاری های منطقه ای در پیشگیری از کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با تاکید بر لزوم وحدت رویه استان های شمال غرب کشور در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: در استان زنجان اجازه برگزاری به هیچ مراسمی داده نمی شود، زیرا برگزاری مراسم تبعاتی را برای استان و مردم دارد.

وی با اشاره به تجربیات خوب زنجان در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و شناسایی بیماران مبتلا به کرونا در استان، افزود: تاکنون از 25 هزار زنجانی، تست سرولوژی برای میزان ایمنی بدن آنان گرفته شده است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان های شمال غرب همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند

استان های شمال غرب همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند