مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1399 ساعت 08:252020-09-28اقتصادي

افتتاح اولین واحد تولیدکننده کپسول آتش نشانی در غرب کشور


به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، امام جمعه سنندج و تعدادی دیگر از مسئولین استانی، صبح امروز واحد تولیدی ماد نوا کابل و واحد تولیدکننده کپسول آتش نشانی در شهرک صنعتی شماره یک سنندج به بهره برداری رسید.

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کردستان در افتتاحیه این واحدها اظهار کرد:  پروژه تولیدی شرکت تولید کننده ماد نوا کابل در فاز توسعه و ریخته گری تولیدکننده مفتول از کاتد مس با سرمایه گذاری بالغ بر پنج میلیارد و 500 میلیون تومان با مشارکت بانک صنعت و معدن در سنندج است.

محمد دره وزمی با بیان اینکه این واحد تولیدی ضایعات مس را به مفتول مسی تبدیل می کند، افزود: با توجه به نیاز داخلی صنایع و به منظور کیفیت خرید بخشی از نیازمندی های صنعت کشور را در استان تامین کنیم.

وی یادآور شد: این شرکت در سال 96 با تولید آزمایشی و در سال 97 به تولید انبوه رسیده به شکلی که امسال یک هزار تن تولید داشته است.

دره وزمی تصریح کرد: با افتتاح این واحد، زمینه اشتغال برای 35 نفر فراهم شده است.

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان هدف از اجرای این طرح را اشتغالزایی و رونق تولید داخلی بیان کرد و  گفت: جای بسی خرسندی است که در این شرایط اقتصادی این واحد صنعتی به بهره برداری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح اولین واحد تولیدکننده کپسول آتش نشانی در غرب کشور

افتتاح اولین واحد تولیدکننده کپسول آتش نشانی در غرب کشور