مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1399 ساعت 08:152020-09-28بين الملل

صلح و سازش میان دو طایفه در دزفول با بیش از 30 نفر زخمی


اعضای شوراهای حل اختلاف شهر دزفول توانستند نزاع دسته جمعی دو طایفه را که منجر به زخمی شدن بیش از 30 نفر شده بود، - دزفول- رییس دادگستری دزفول گفت: اعضای شوراهای حل اختلاف شهر دزفول توانستند نزاع دسته جمعی دو طایفه را که منجر به زخمی شدن بیش از 30 نفر شده بود، با جلب دو طرف منتهی به صلح و سازش کنند.

محمدیار مببینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدتی پیش میان دو طایفه در کوی پیام نور شهرستان دزفول، نزاع و درگیری بر سر اختلافات قبلی رخ داد که منجر به زخمی شدن بیش از 30 نفر از دو طرف و باعث سلب آرامش و آسایش ساکنان آن کوی شد.

وی افزود: پیرو درخواست اهالی کوی پیام نور دزفول، پرونده برای صلح و سازش و جلوگیری از ادامه نزاع به شورای حل اختلاف ارجاع داد شد که بلافاصله اعضای این شورا جلساتی را به صورت شبانه روزی برای ایجاد و برقراری صلح و سازش و اصلاح ذات البین، حل و فصل همه اختلافات طایفه ای در خصوص این نزاع برگزار کردند.

رییس دادگستری دزفول در ادامه گفت: با ورود به موقع و تلاش بی وقفه اعضای شوراهای حل اختلاف دزفول، این دو طایفه با هم مصالحه کردند و پرونده با رضایت دو طرف منتهی به صلح و سازش شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صلح و سازش میان دو طایفه در دزفول با بیش از 30 نفر زخمی

صلح و سازش میان دو طایفه در دزفول با بیش از 30 نفر زخمی