مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 مهر 1399 ساعت 11:552020-09-27اقتصادي

مصرف گاز کردستان در بخش صنعت بسیار ناچیز است


در حالیکه سایر استان ها بیشترین مصارف گاز را در بخش صنعت دارا هستند، استان کردستان به دلیل عدم واحدهای صنعتی کمترین مصارف گاز را در بخش صنعتی دارد.

- ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: در حالیکه سایر استان ها بیشترین مصارف گاز را در بخش صنعت دارا هستند، استان کردستان به دلیل عدم واحدهای صنعتی کمترین مصارف گاز را در بخش صنعتی دارد.

احمد فعلەگری امروز یکشنبه (6 مهرماه) در نشست با خبرنگاران با اشارە بە اینکە استان کردستان در انتهای خطوط انتقال گاز قرار دارد، اظهار کرد: گاز در مناطق جنوبی کشور تولید و از طریق خطوط انتقال گاز بە سایر استان ها انتقال می یابد.

وی عنوان کرد: خط ششم انتقال مستقیم گاز از عسلویە بە شمال غرب در سال جاری افتتاح شد که از اهداف این طرح می توان بە ایجاد پایداری گاز در استان است و ایجاد صنایع پرمصرفی همچون پتروشیمی و فولاد اشاره کرد.

فعلەگری اعلام کرد: از سال 98 تاکنون بیش از 11 هزار و 116 کیلومتر شبکەگذاری گاز در استان صورت گرفتە است و در مجموع یک هزار و 431 کیلومتر خط انتقال گاز تاکنون در استان اجرا شده است.

وی ادامە داد: در ابتدای سال 99 تاکنون بیش از 158 هزار و 580 علمک در مناطق شهری و در روستاهای استان نیز بیش از 118 هزار علمک نصب شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف گاز کردستان در بخش صنعت بسیار ناچیز است

مصرف گاز کردستان در بخش صنعت بسیار ناچیز است