مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1399 ساعت 10:052020-09-26ورزشي

هدر رفتن پتانسیل های آکادمی باشگاه فولاد خوزستان


مسئولان باشگاه فولاد در گفت وگو با خبرنگاران رسانه ها، حمایت از بازیکنان خوزستانی را اعلام می کنند اما سیاست خوزستان زدایی در سال های اخیر در باشگاه فولاد شدت گرفته است.

- خبرگزاری مهر ؛ گروه استان ها- محمد ملازده: سه بازیکن خوزستانی تیم فوتبال فولاد خوزستان از این تیم جدا شدند.

فرزاد جعفری مدافع راست و بهبهانی که در سه فصل اخیر با پیراهن فولاد در لیگ حاضر بود، در بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور برای تیم گل گهر سیرجان به میدان می رود.

وی که در نیم فصل نخست فصل گذشته از عوامل اصلی موفقیت فولاد بود اما در نیم فصل دوم کمتر مورد استفاده قرار گرفت.

پس ترجیح داد تا از این تیم جنوبی جدا شود و فوتبال خود را بیرون از خوزستان دنبال کند.

سید هیثم هاشمی زاده و حسن بیت سعید نیز با فسخ قرارداد خود از جمع سرخ پوشان جدا شدند.

احسان مرادیان، رضا شربتی و سینا زامهران دیگر نفراتی هستند که احتمالاً از فولاد جدا می شوند.

متأسفانه سیاست خوزستان زدایی در سال های اخیر در باشگاه فولاد شدت گرفته است و با حضور جواد نکونام در این باشگاه، این سیاست به اوج خود رسید.

مدیران باشگاه فولاد خوزستان همواره در گفت وگو با خبرنگاران رسانه ها هدف خود را حمایت از بازیکنان خوزستانی اعلام می کنند اما در عمل چنین اتفاقی صورت نمی گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدر رفتن پتانسیل های آکادمی باشگاه فولاد خوزستان

هدر رفتن پتانسیل های آکادمی باشگاه فولاد خوزستان