مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1399 ساعت 16:202020-09-21سياسي

جزییات بازسازی مناطق سیل زده/ به تکلیف قانونی خود عمل می کنیم


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با اشاره به جزییات بازسازی مناطق سیل زده در این استان، گفت: به تکلیف قانونی خود در این زمینه عمل می کنیم.

- مسعود رضایی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار مهر در سخنانی با تاکید بر اینکه این مناسبت ها بهترین ایامی بوده که می توان دستاوردهای انقلاب را برای مردم به نمایش گذاشت و آنها را تبیین کرد، اظهار داشت: این امر موجب ایجاد امید در بین مردم می شود.

نقش مؤثر بنیاد مسکن در دوران دفاع مقدس وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مولود انقلاب است، بیان داشت: این نهاد، اهداف و برنامه هایی دارد که بر اساس فرمان حضرت امام (ره) و اساسنامه فعالیت های خود را پیگیری می کند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با اشاره به اینکه بنیاد مسکن در دوران دفاع مقدس، در کنار دفاع از کشور، عملیات بازسازی را نیز انجام می داد، عنوان کرد: نقش بنیاد مسکن در دوران دفاع مقدس کمرنگ نبوده و وظایف خود را به نحو احسنت انجام داده است.

پرداخت تسهیلات بازسازی به 121 هزار واحد روستایی رضایی با اشاره به تهیه و اجرای طرح هادی در روستاها، بازسازی مناطق، صدور سند روستایی، ساخت مسکن اقدام ملی و محرومان و… از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، افزود: تا امروز از مجموع 153 هزار مسکن روستا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات بازسازی مناطق سیل زده/ به تکلیف قانونی خود عمل می کنیم

جزییات بازسازی مناطق سیل زده/ به تکلیف قانونی خود عمل می کنیم