مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 شهریور 1399 ساعت 15:152020-09-20سياسي

ساخت 200 مدرسه جدید با کمک خیران و مجموعه های اقتصادی در هرمزگان


ساخت 200 مدرسه با کمک خیران، مجموعه های اقتصادی و مشارکت دولت در سال جاری در هرمزگان مصوب شد و از سه ماه گذشته عملیات اجرایی 170 مدرسه آغا شد.

- بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: ساخت 200 مدرسه با کمک خیران، مجموعه های اقتصادی و مشارکت دولت در سال جاری در هرمزگان مصوب شد و از سه ماه گذشته عملیات اجرایی 170 مدرسه آغا شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، فریدون همتی عصر یکشنبه در آیین افتتاح مدرسه شش کلاسه خیرساز آفتاب در روستای کهنشوییه شهرستان رودان، با بیان اینکه هفته برجسته، مبارک و بزرگ دفاع مقدس، حیات بعدی جمهوری اسلامی ایران را تضمین کرد، اظهار داشت: یکی از ارزش های مهم دفاع مقدس این بود که با دست خالی اما با بهره گیری از رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) و با تکیه به عنایت الهی، توسل به اهل بیت علیه السلام و رشادت های رزمندگان، شهدا و ایثارگری جانبازان توانستیم در مقابل هجوم دشمنی که از حمایت همه جانبه بین المللی برخوردار بود سربلند ظاهر شویم.

وی افزود: آنهایی که قادر نبودند در جنگ شرکت کنند در پشت جبهه مشارکت داشتند و رزمندگان را پشتیبانی می کردند و همه این ها یک ارزش والایی است که در تاریخ ایران بی سابقه است و وجود چنین ملتی نه تنها در تاریخ ایران بلکه در سراسر گیتی بی سابقه بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 200 مدرسه جدید با کمک خیران و مجموعه های اقتصادی در هرمزگان

ساخت 200 مدرسه جدید با کمک خیران و مجموعه های اقتصادی در هرمزگان