مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 شهریور 1399 ساعت 06:352020-09-18اقتصادي

پسماند میادین میوه و تره بار خوراک دام می شوند


معاون خدمات شهری شهرداری تهران لزوم تبدیل پسماند تولید شده در میادین میوه و تره بار به خوراک دام و کود کمپوست را مورد تاکید قرار داد و گفت: این طرح در دست بررسی نهایی است که به محض اتمام بررسی های کارشناسی، - معاون خدمات شهری شهرداری تهران لزوم تبدیل پسماند تولید شده در میادین میوه و تره بار به خوراک دام و کود کمپوست را مورد تاکید قرار داد و گفت: این طرح در دست بررسی نهایی است که به محض اتمام بررسی های کارشناسی، عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

به گزارش ایسنا، مجتبی یزدانی در بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار، از بخش های مختلف ساختمان جدید این سازمان دیدن کرد و گفت: این ساختمان با نگاه کاملاً اقتصادی ساخته شده است و هدف از احداث آن، تجمیع ساختمان های پراکنده سازمان مدیریت میادین در یک ساختمان واحد و جلوگیری از هزینه های اضافی است.

وی در ادامه این بازدید از کارخانه خوراک دام میدان مرکزی نیز دیدن و تاکید کرد: طرحی را در دست بررسی نهایی داریم که به موجب آن، علاوه بر میدان مرکزی که در حال حاضر پسماند آن بازیافت می شود، پسماند 245 میدان و بازار میوه و تره بار نیز به این کارخانه و سایر مراکز بازیافت منتقل شده و به خوراک دام و کود کمپوست تبدیل خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پسماند میادین میوه و تره بار خوراک دام می شوند

پسماند میادین میوه و تره بار خوراک دام می شوند